Klachten – Huisarts Groot – Zeist

Welkom bij Huisarts Groot

Welkom op de website van Huisarts Groot.

U kunt hier informatie vinden over de praktijk zoals de openingstijden, afspraken maken, de medewerkers en overige praktische informatie.

Tevens kunt u zich aanmelden, als u dit wilt, in de persoonlijke patienten-omgeving (zie rechtsboven en tevens in de menu-balk rechts). Wat u hiermee kunt, is: vragen stellen per mail, herhaalrecepten aanvragen en een deel van uw dossier inzien.

Klachten

Ons team probeert goede zorg aan uw te leveren. Als u ergens niet tevreden over bent of klachten heeft dan horen wij dit graag. U kunt dit mondeling doen of via het onderstaande E-formulier. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

De praktijk is aangesloten bij de Klachtencommissie Midden-Nederland. Mochten wij er gezamelijk niet uit komen dan kunt via onderstaand adres contact opnemen om uw klacht te bespreken of in te dienen.

Klachtencommissie Midden-Nederland
Postbus 20056, 3502 LB Utrecht
030- 2823725

Stap 1 van 2
Klacht

Stap 2 van 2
Samenvatting

Klacht

Onderwerp
Naam
E-mailadres
Klacht

Persoonsgegevens die u verstrekt gebruiken wij uitsluitend om u zo goed mogelijk van dienst te zijn. Zie hiervoor ook ons Privacystatement. Door op 'Klacht versturen' te drukken gaat u hiermee akkoord.

Akkoord