Huisartsenzorg staat onder druk – Huisarts Groot – Zeist

Welkom bij Huisarts Groot

Welkom op de website van Huisarts Groot.

U kunt hier informatie vinden over de praktijk zoals de openingstijden, afspraken maken, de medewerkers en overige praktische informatie.

Tevens kunt u zich aanmelden, als u dit wilt, in de persoonlijke patienten-omgeving (zie rechtsboven en tevens in de menu-balk rechts). Wat u hiermee kunt, is: vragen stellen per mail, herhaalrecepten aanvragen en een deel van uw dossier inzien.

Terug naar overzicht

Huisartsenzorg staat onder druk

Wij voeren actie voor goede huisartsenzorg

Van maandag 27 juni tot en met vrijdag 1 juli wordt er door diverse huisartsen en organisaties aandacht gevraagd voor de druk op de huisartsenzorg. 

Dat doen we in het belang van al onze patiënten. We vinden dat in Nederland iedereen terecht moet kunnen bij een huisarts. Maar dat staat onder druk. De werkdruk in de huisartsenzorg is hoog en wanneer we patiënten verwijzen naar het ziekenhuis en de ggz zijn er vaak lange wachtlijsten. 

We willen:

– meer tijd hebben voor onze patiënten;

– minder drukte in de avond-, nacht- en weekenddiensten;

– betaalbare huisvesting voor alle huisartsenpraktijken;

– dat de wachtlijsten in ziekenhuizen, de ggz en jeugdzorg worden opgelost.

Op vrijdagmiddag 1 juli gaan we met veel huisartsen en medewerkers naar het Malieveld in Den Haag voor een manifestatie. Daarom is onze praktijk op vrijdagmiddag gesloten. Voor spoedgevallen kunt het praktijknummer bellen en een 1 kiezen.

Wilt u ons steunen in deze actie? Kijk op www.huisartseninactie.nl/doe-mee/ hoe u dat kunt doen.” 

Publicatiedatum: 29-06-2022